thesia_logo2013-02.jpg

1/10

placco

This building stands in the countryside of Padova (IT) and it is surrounded by open crop fields, that inspires the project design as main motive.Interiors have been designed to fit the clients needs and desires implementing a modern style into a typical rural construction. Ground floors are made out of polished concrete dyed with black pigments, while the upper level presents spruce wooden floorboards. There is just one stair that works as junction between the living room and the first floor. This element represents a connection not only through its function, but also thanks to a material distinguish, that divides the stairway in two parts: a lower portion, composed by 5 steps, made of the same material as the ground floor, and an upper one that presents solid wood steps built in the structural wall.